sjuklingar..

sitter hemma med pawel, vi sitter oh kollar pa tv, bada har gatt o blivit sjuka :( vi sitter har o snuvar & har halsont.. icke bra, min pappas kusins barn var har o sa var hon sjuk sa hon smitade ner oss alla, mig, filip, pawel & min faster :( igar var vi hos frisoren o haret blev inte alls som jag ville ha o det blev suber kort :( aja, nu ska jag snuva vidare oh njut av den ur gulliga bilden pa min lilla kusin filip :D peace! ;)


23/2

sitter oh kollar pa tv, har varit oh badat i grefin med alla har, riktigt kul faktiskt hehe :) bilder oh sa far ni nar jag kommer hem for kommer inte lagga over bilderna pa deras data, natten pa baten var helt okej oh var framme har hemma redan vid nio tiden :) nu ska vi kaka & jag hor av mig antagligen imorgon for kommer inte lagga in mer inlagg idag tror jag men ville bara beratta att jag lever ;) peace!

i'm leaving the country

klockan bara rinner iväg... shit klockan är redan sju. kom hem för ett litet tag sen, köpte en kofta på nova sen käka vi där oh så. helt färdig packad nu oh nu sitter jag här med familjen oh snart bär det av till ystad sen åker jag oh syster med daddys kompis sen kommer jag hem om en vecka :( redan hemlängtan.. kommer sakna daddy & mammi massor :( hihi, jag hör av mig imorgon kväll annars får ni vänta tills jag kommer hem, ha det gött alla! ρєαcє! ;)




imorgon är jag hos denna sötnosen!

sitter nu i blött hår men har redan fixat mig så ska ner oh föna håret sen drar jag oh andreas in till nova en stund, ska fika oh så ;) andreas kom idag vid åtta på morgonen, hehe.. vi båda somna oh vakna igen klockan tio oh gick oh käka frulle sen har vi städat mitt rum & packat :) men nu går snart bussen in till lund så måste gå nu, jag hör av mig sen! ρєαcє!



damn you are beautiful ..


andy ville icke va med på bild .. :(

ligger just nu i min sköööööna säng oh kommer slockna när som.. erica stack vid fyra tiden, så kom andy hit så stack vi ut i det härliga men svinkalla vädret & gick en runda, tog lite foto oh så :) sen stack vi hem här & så käka vi, så blev klockan sju så bestämde vi oss för att sticka hem till honom så satt vi oh spela sims oh satt oh skratta för ingenting, but that's just how we are ;) precis städat undan alla dessa kläder från golvet.. trist.. men då blir det mindre städning imorgon iaf, för imorgon ska jag stor städa på rummet & packa! mamma vill att rummet ska vara rent innan jag & syster sticker oh det är sjukt skönt oh komma tillbaka till ett rent rum, right ? ;) aja stänger ner datan snart, ljusen håller på oh slockna och mina ögon likaså, oh idag ville inte andreas va med på bild så ni får en halvt drogad bild på mig hehe. vi hörs imorgon, ρєαcє! ;)


godmorgon

tjenna alla bloggläsare ;) igår blev det en helt seg uppdatering, i know. var hemma hela dagen, helt seg.. sen vid åtta tiden kom erica & så drog vi ut & handlade godis oh sånt onyttigt hehe. :) sen kom vi hem & webba med en massa roligt folk, sen tittade vi på skräck film, sjukt läskig.. vi ville inte gå ner sen :( menmen, vet inte alls när vi somna men nu är vi i alla fall vakna oh vet inte vad vi ska hitta på idag, har precis käkat frulle oh nu ska vi in i duschen :D jag hör av mig ikväll, ρєαcє! ;)


godmorgon


can feel myself burning

tjenna alla bloggläsare, dålig uppdatering igår i know.. men hade inte tid. efter skolan drog jag & lina till centan med hennes mamma snabbt sen vidare in till kävlinge igen så tog lina sitt pick oh pack så stack vi hem till mig oh käka & sen tagga vi inför kvällen, hehe blev jägers med johanna, melissa, marianna, angelica & sanna ;) träffade även oskar där, oh en massa annat trevligt folk :) men fy vad trött jag va när vi kom hem! jag och lina somna dirr! vet inte alls när vi vaknade idag menmen, så käkade vi frukost oh sånt sen la vi bara och chilla, sen vid halv tre följde lina mig en bit hem. så var jag själv hemma oh bara tog det lungt, varit riktigt trött idag! :( sen vid halv sju ringde johan oh fråga om jag ville komma över så gjorde mig i ordning oh stack över :) nu är jag hemma & ska faktiskt snart sova, oh imorgon måste jag städa mitt rum buhu :( nej nu ska jag fortsätta lyssna på lugn musik & snart sova! ρєαcє! ;)


i wannnnnnna bom bang bang with your body

NU DRAR JAG OCH LINA ! HÖR AV MIG IMORGON PEACE ! ;)

true

riktig kärlek är när du inte vill somna, för att din verklighet är mycket bättre än drömmarna!

en bild ni inte sett förr

jag ger upp.. har suttit hela kvällen med att försöka få mina bilder på plats i min ram men nej det åker ner hela tiden så hittar jag inte tejpen heller, :( aja, efter skolan drog jag & sabina till korsbacka och snackade med jonna & hasne sen drog vi vidare hem till sabina, snackade oh så sen hämtade mammi mig vid fem & sen har jag käkat oh så sen har jag suttit med bilderna oh nu orkar jag inte mer så nu drar jag ner i duschen sen ska jag nanna, ρєαcє! :D

GODNATT!


won't be a part in the game again

tjennna, ligger i min säng just nu och fryser övermkt :( skolan idag var rätt chill sen stack jag till sibylla med sabina & johanna och sen vidare hem till en kompis. kom hem för en timme sen typ. & ikväll ska jag inte göra ett skit! så sjukt skönt, ;) tänder snart ljus på rummet & sen sätter jag på någon film hihi, är rätt trött idag också fast jag sovit så mycket, men sovandet kan det aldrig bli för mycket av ;) ρєαcє!




vill ha sommar NUNUNUNU!

nu har jag städat rummet och orkar inte gå och duscha.. ska bara ligga och chilla i sängen med tända ljus och lyssna på lugn musik för fy satan vad jag är trött! :( skolan tar verkligen på en och det ogillas riktigt mycket.. ska lägga mig tidigt idag, och så börjar vi halv tio imorgon, hääääärligt! :D sweet dreams alla ;)


jag är rätt duktig hehe

just det, fick reda på vad jag fick på mina inlämnade uppgifter på idrotten, riktigt nöjd! på kost & kondition fick jag VG+ & på livsstil där man fick välja själv om vad man skulle skriva om typ fick jag MVG :D

14/2 - 15/2

förlåt att jag inte bloggade igår men satt inte vid datorn igår, spenderade hela dagen med min familj, käkade god mat oh så. hjälpte till med maten, inte visste jag att jag var sååå duktig ;) blev egna klyftpotatisar, oxilè & sparris mums ;) sen titta vi på bröderna karlsson och käkade marängswiss, riktigt mysig kväll! men sen vid halv nio drog man upp böckerna... fyfan! svenska prov & so prov till idag ju, satt nog till halv ett och var ändå riktigt osäker, men svenska provet fick jag VG på och endast ett poäng från MVG, ritkigt drygt! & so provet får vi tillbaka när vi kommit tillbaka efter praon som vi har efter sportlovet. men hoppas det gick bra iaf :D efter skolan följde erica med mig hem, och så har vi käkat oh så har jag hjälpt henne lite med porvet hon ska ha på fredag som vi redan haft menmen, riktigt skönt att jag inte har några läxor eller prov resten av veckan! :D nu ska jag städa på mitt rum sen uppdaterar jag senare :D ρєαcє!

california king bed - rihanna


stjärnan i det blå, den som slockna för oss två.

vet inte om jag ska vara glad eller om jag ska vara ledsen.. just nu är jag bara sur. har inte gjort något speciellt idag, varit i lödde oh så. nu ska jag plugga sen ska jag duscha oh sova! hör av mig imorgon. ρєαcє!

svar på kommentar

Anonym om facelook from the week:
Vad använder du för kamera ? :-)
Tror jag har sagt det innan men jag använder nikon D60, super bra systemkamera men dock har den blivit ersatt av nikon D3000 som är en kopia av nikon D60 men är en lättare variant, alltså lär man sig den snabbare medans D60 är lite mer komplicerad säger de :)

facelook from the week


godmorgon


hur jag sminkar mooi

många har undrat hur jag sminkar mig, och nu när min puder äntligen har kommit kan jag fota den också imed jag inte hittar den på nätet. :)

1. först börjar jag med garnier pure active, det skurubbar jag ansiktet med, oftast i duschen. sen efter det så använder jag niveas ansiktsvatten & sen använder jag...

2. acos face cream bronze som ger ansiktet en lätt solbrun ton, antigen använder jag den eller kastanjevatten men innan man applicerar kastanjevattnet i ansiktet måste man först ta fuktkräm i ansiktet för då fäster det bättre och kastanjevattnet torkar ut huden rätt mycket. acos face cream bronze har fuktkräm i sig så den fuktar ansiktet av sig själv men man ska helst applicera den med en pensel för om man börjar gnugga in krämen i huden så blir det en konstig färg så jag använder mig av en vanlig foundation pensel.
3. sen använder jag mig av tromborgs concealer som täcker det mesta, finnar, röda märken, mörka ringar och så vidare, använder den också runt läpparna, ritar små sträck runt läpparna men mest där uppe på läppen och sen suddar jag ut det sakta med fingrarna, det gör så att läpparna ser större ut ;)
4. sen tar jag puder som jag använder i hela ansiktet, pudert jag använder är inte lika torrt som de vanliga utan detta är lite krämaktit, den heter lavertu terre de soleil.
5. sen avänder jag mig av maybellines mineral puder som jag använder som rouge, tar på kindbenen, på näsan, längst uppe på pannan så det ser ut som det är utav solen hehe.
6. och ibland om jag orkar använder jag tromborgs rouge som är aprikos färgad och den tar jag oxå på kindbenen :)
7. & till sist mascara, här har ni bild på fyra stycken som jag brukar använda :)
hahah nu kanske ni tänker, shit så mycket det ser ut. men jag brukar inte använda allt detta, som vardags använder jag mest face cream bronze krämen och mascara, sen om jag orkar så är det såhär jag sminkar mig :)

gårdagens outfit


ojojoj..

jätte förlåt för att jag inte har uppdaterat på överlänge, men så blir det när man kommer tillbaka till skolan och helt plötsligt får en massor av prov! har pluggat mer eller mindre hela veckan.. riktigt drygt, tre prov nästa vecka också and it sucks! så ja min vecka har bara bestått av att plugga, riktigt segt som sagt.. igår stack jag och lina oh käka inne på centan & köpte block oh sånt till skolan -.- sen vidare till ica där vi  köpte saker tilll marängswiss eller hur det nu stavas, sen blev det fredagsmys med lina hela kvällen & natten. riktigt härligt! sen idag stack jag till malmö och köpte skal & plast till luren och ngn rouge, sen stack vi till kyrkan & nu är jag hemma och det har jag varit ett bra tag, ska titta melodifestivalen med familjen nu oh sen om jag orkar klickar jag till lisas gravsten imed vår ängel fyller 16 år idag! hör av mig sen. ρєαcє! :)

ten things you maybe doesn't know about me

- när jag väl fått känslor för någon har jag svårt för att sudda ut de.
- hade aldrig kunnat vara otrogen.
- är inte den som håller min åsikt inne, berättar den oftast. ( om jag känner personen )
- faller för killars gulliga ord.
- hade aldrig valt en kille före en av mina bästa vänner.
- jag brukar oftast få råd av min daddy när det gäller killar oh så.
- älskar oh flippa med mina föräldrar, alltid lika kul ;)
- både min faster och moster är som bästa vänner för mig.
- jag ångrar att jag byta skola..
- jag vill flytta till usa när jag blir "stor" ;)

diss

kör med en diss nu innan jag stänger av datan och det är det hära med Kissie och Desirees bloggar. Det jag inte förstår är att båda är sjukt stora bloggorskor, och Kissie är en av Sveriges största men så fort desiree skaffar hund så ska Kissie helt plötsligt oxå ha det, sen när desiree berättar om att hon äter barnmat så är det helt plötsligt kissies nya diet, lite skrattretande att hon inte kommer på något själv att skriva om eller göra :) vi alla tycker olika men just det tycker jag är lite kul, :)

bättre uppdatering imorgon

skolan idag var sjuuukt seg, men ändå gick det rätt snabbt hehe ;) sista lektionen hade vi hem kunskap i lödde och så drog jag, hanna, micaela, cecilia, sofie, ida och astrid till center syd, smarta jag köpte ett nagellack som jag sedan glömde på bussen påväg hem, lucky me! :( kanske kommer någon bild senare om jag orkar, men just nu ska jag ner och duscha och sen antagligen så somnar jag för jag är över trött! :( men lovar att jag uppdaterar bättre imorgon, så ρєαcє! ;)

WALLANDER - SKULDEN

sitter på mitt rum och andreas stack för ungefär en timme sen, vi har varit lite överallt, hämtat min cykel i kävlinge and so on. klockan nio börjar wallander - skulden. :) haha de som känner mig vet att jag älskar både wallander och beck, har dock sett alla så börjar bli rätt drygt.. men skulden tröttnar man inte på specillet när man känner personen som är huvudrollen ;) i skulden är det en liten pojke som i filmen heter albin som i verkligheter heter birk. tycker det är lite tufft att han just gått på min mammas jobb, mamma jobbar på dagis/skola och jag brukade va där rätt ofta innan och har alltså träffat honom ;) heheh nog snackat om det, ska försöka bli bättre på att uppdatera nu mitt i veckan nu när jag är i skolan med outfits och sånt så hoppas det håller! :D nu ska jag
stänga ner datan, ρєαcє! ;)




6/2

förlåt att jag inte uppdaterat men har precis käkat och ska klä på mig nu och sticka och träffa andreas, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi kommer säkert på ngt :) vi hörs senare, ρєαcє! ;)

.

so how come when i reach out my fingers, it feels like more that distance between us.

not good enough

sorry that i couldn't be that girl that you wanted me to be, but i can't be someone else, just my self and i never wanted you to change so don't try to change me, becouse i won't. baby i'm free falling.


sweet dreams

mums mammi fixade tacos idag och sen kom även andreas. :D trevligttrevligt, vi gjorde dock inget speciellt mer än att titta på en film, men satan vilken humor vi har tillsammans! har precis följt andreas en bit och nu är jag hemma igen och ska snart ner och ta mina tabletter och sen klicka på tv och ta det lungt resten av kvällen, men vi hörs imorgon, ρєαcє! ;)

beautiful mind


sweetheart

hemma igen, butiken där jag skulle köpa mitt skal i var dock stängd, ahhh drygt. :( men iaf nu är jag hemma och ska sätta mig med några av mina läxor fast jag inte alls har lust men orkar inte sitta med det i veckan för har övermycket prov sen! så hör av mig ikväll, ρєαcє!



outfit bild

snabb outfit bild, nu drar jag. peace! ;)

vill tillbaka till sälen NU!

sitter nu här ny duschad och ska fixa mig nu, vet dock inte vad jag ska ha på mig idag buhu :( men vid ett bär det av till malmö, ska köpa nytt skal till luren och antagligen en ny rouge för snart kommer min puder som jag har beställt, äntligen! :D ikväll ser vi vad som händer, just nu har jag ingenting planerat, men kommer hem från malmö runt fem tiden, funderar på att slå en pling till min faster och fråga vad hon ska hitta på ikväll :) ρєαcє!



sweet dreams

sitter på mitt rum med tända ljus och med musiken på, sjukt härligt. klockan tio börjar en film på tv, ska kolla om den är bra för filmen jag tittat på ett tag nu ( goldeneye ) är helt knas :) blir inga fler inlägg idag, nu ska jag dricka upp min drink mamma gjorde till mig, super god! :D sweet dreams, vi hörs imorogn. ρєαcє!




keep keep keep on climb'n


I'm home

är hemma nu igen. ska ner och äta fruktsallad som mammi fixat till mig, mums :D sen ska jag sätta mig  ner mig med lite läxor så jag hinner ikapp fast jag inte har någon lust alls :( men ja bättre nu än sen när jag kommer tillbaka till skolan för då kommer jag ha massor att göra! :( trevligt och träffa vännerna igen, men jag hör av mig senare ikväll. & just det min hals känns mycket bättre idag! :D ρєαcє!




hey soul sister

nu bär det av till skolan i mjukis kläder ;) hehe, ska vara med på so lektionen och sen om jag klarar av att va där längre så är jag där på spanskan med. trött på att va hemma hela tiden! vi hörs när jag kommer hem, ρєαcє!

heheh

min faster olivias och min farmors samtal igår:
farmor: nicole är riktigt sjuk!
olivia: stackare, undra varför tabletterna inte hjälper.
farmor: det är något konstigt, men hon är jätte sjuk. hon har inte ens satt på datan idag!
haha inte bara mina föräldrar som vet att jag är beroende av datan, men nej, sitter inte lika mycket vid datorn nu faktiskt men vad gör man inte för sina bloggläsare ;)

akuten idag igen..

halsen blev bara sämre idag när jag vaknade.. och imed läkarna tror att det är en halsböld så var vi tvungna till att åka till akuten, segt. de gjorde inte mer än att skrev ut ett recept på starkare smärtstillande för de tyckte de såg ut som om det hade blivit mycket bättre, ingenting jag känner imed att halsmandeln fortfarande är inflammerad men tömd är den iaf. hoppas verkligen på att bli frisk nu, vill tillbaka till skolan! :( saknar alla vännerna och det är sjukt drygt att va hemma och ha så pass ont hela tiden.. menmen efter att vi var färdiga hos läkaren så åkte vi till espresso house där jag köpte chai latte och sen vidare hem. nu ligger jag hemma och funderar på om jag ska följa med mammi och daddy till tbg eller inte, orkar inte va hemma.. men hör av mig senare. hoppas ni står ut med dessa tråkiga inläggen nu när ingenting händer mer än att jag tillbringar mina dagar på akuten menmen sånt är livet. här får ni en bild på en förstörd nicole, ρєαcє!







"akuten" jo visst

stack lite tidigare än vad jag hade tänkt, skulle ett ärende till banken och fixa något där, och sen hämtade vi även ut mitt leg! :) sen vidare till akuten.. "akut" asså byt namn förfan.. blir så sjukt trött på skitet så det knappt är sant. fick vänta över fyra timmar & vad sa läkaren när de tog emot mig tillslut ? jo att det hade blivit bättre sen igår, nämen godmorgon, tror du inte jag kände det själv ? sen gick vi. helt meningslöst att tillbringa halva dagen där. menmen, hatar akuten med alla dessa väntetider och plus att mamma & daddy har varit tvunga att ge ut cirka 840 kr på bara besöken.. + då pencillinen ( var ju tvungna att köpa en annan för de hade get oss fel provsvar -.- ) lite skrattretande att vi satt där i fyra timmar idag och betalade 300 kr för en mening. sånt är livet. kom sedan hem och har tillbringat kvällen med familjen, hyrde film oh sånt, mysigt. ligger nu i sängen och ska försöka sova snart, sen imorgon ska jag upp ur sängen tidigt, ska faktiskt försöka gå till skolan och va med på so lektionen iaf så jag inte missar så mycket ;) man måste ju börja någonstans. hör av mig imorgon alla bloggläsare, ser att statistiken ökar, fortsätt så! :) ρєαcє!

she's a diva starlet


hörs när jag kommer hem !

har precis tagit på mig lite kläder, så nu ska ni få en outfit bild fast den inte är så jätte bra, rätt gulligt av mig fast jag är sjuk eller hur ? ;) slängde på mig en tshirt, svart tjocktröja och jeans :) måste bara säga att jag har världens gulligaste farmor som kom hit för min skull för att jag inte skulle behöva göra allt själv om jag behövde något, så gissa vem som fick frukost på sängen igår ? ;) nu kom hon precis upp med te och det ska jag dricka upp nu & sedan iväg till akuten efter att jag väckt mammi som ligger och sover just nu, stackaren som hade börjat jobba så tidigt den dagen :( menmen vi hörs senare, ρєαcє!




akutmottagning

gud vilken kväll/natt! förlåt för att jag inte uppdaterade igår kväll men vid sju tiden åkte jag och mamma till akuten för att min hals blev inte bättre, så vi åkte till akuten på södertull där vi va i söndags och då de hade gett mig fel "provsvar". Så försökte de komma på vad det var men nej, plus att jag hatar nålar och så skulle de ta stick i fingret och så kom det inte tillräckligt med blod så de stack igen oh så mitt på en nerv, hehe. Men de visste inte vad det kunde va där så de skickade med oss en remiss och så vidare till stora akuten där jag tillbringade hela fyra timmar, segt! tog lång tid innan de tog emot mig och sen när de hade det så var de tvungna och ringa en speciallist, så tog det ungefär en timme innan hon kom. dock trodde hon att det var början på en halsböld men inte riktigt mogen men hon ville kolla det så spraya hon något i halsen på mig som gjorde att jag inte kände något, eller ja det kändes som det iaf. och då drar hon upp en spruta som hade en cirka tio cm nål.. blev helt stel, men hade inget annat val så fick öppna munnen som jag knappt kunde, och så tryckte hon den rakt in i halsen, vet dock inte riktigt var men fyfan vad ont det gjorde fick sånt jävla ryck när hon gjorde det, till och med mamma började gråta :( det var inte så att läkaren skulle få in nålen bara en liten bit nej utan mer än halva skulle in och sen kände jag inget mer efter hon hade tagit ut den och då tryckte hon in en annan nål, men fyfan vad ont jag hade och saliv samlades något sjukt i min mun, fick spotta hela tiden. lite över tolv åkte vi hem, jag var helt förstörd hade ont överallt.. fick i alla fall ny penicillin, dock starkare men vill att detta ska gå över nu! och idag känns det som om halsmandeln har blivit mindre, och har ny tid idag halv ett och om halsmandeln har blivit större kör de på samma ingrepp igen buhu! :(

H & M


love


första februari

natten har varit riktigt hemsk.. vaknat hela tiden och inte kunnat somna om, haft svårt för att andas samtidigt som jag inte kan svälja mitt saliv.. ahh jag vill bara bli frisk nu! min penicillin hjälper ju inte ens ! :( nu har jag precis duschat för jag gav upp med att försöka somna om igen för femte gången så nu ligger jag i sängen och är otroligt trött! idag är det i alla fall första februari, ny månad & nya bekymmer eller hur är det de brukar säga ? ;) ρєαcє!

RSS 2.0