SWEET DREAMS


DAGENS OUTFIT

/ skjorta - cubus / jeans dr.denim - carlings /

TORSDAG

Är nu hemma efter en lång dag i skolan! Mötte sedan upp Oscar vid gymmet där vi spenderade cirka två timmar så är helt slut nu haha.. Ska hoppa in i duschen nu och sedan sätta mig ner och plugga :( Dagens outfit kommer i nästa inlägg! Ha det bra sålänge, puss!

LOVE WHEN YOU ARE READY, NOT WHEN YOU ARE ALONE

Älska när du är redo för att älska istället för att leta efter kärleken just för att du är ensam. Kärlek är helt enkelt en del av livet som inte bör tvingas. Visst är det okej att försöka hitta någon vi är kompatibla med men när vi försöker tvinga kärleken ur en situation kommer det aldrig att fungera. Du kan helt enkelt inte tvinga kemi och att kunna berätta för någon att du älskar dem betyder inte alltid att du verkligen älskar dem. Några av oss blir kära i själva tanken på att vara kär och i sin tur skyndar sig att hitta någon att älska utan att verkligen älska dem. Därför ska man låta kärleken komma till dig och ta saker långsamt när man möter någon ny. Kärleken händer när det händer, det kvittar om det är under kort tid eller lång tid, kärleken går på sin egna tid!


SOMEBODY THAT I USED TO KNOW



ONSDAGEN DEN ELFTE APRIL 2012

Hej mina fina bloggläsare! Tycker ni om mina ständiga blogg pauser? haha ;) Har inte alls känt för att blogga eftersom många saker verkligen gått upp och ner den senaste tiden. Vad har jag gjort idag då? Jag har varit i skolan och sedan varit och gymmat. Resten av dagen har jag spenderat framför so boken.. Snart börjar bb så jag ska gå ner och rengöra ansiktet osv. Så vi hörs väl kanske imorgon, får väl se vad mitt humör säger? ;) haha puss sålänge!

IF YOU CAN'T HANDLE ME AT MY WORST, THEN YOU SURE AS HELL DON'T DESERVE ME AT MY BEST


RSS 2.0