DESSA BLIR MINA I HELGEN!!


PROCIVITAS - SAMHÄLLE

Sitter hemma nu efter en helt okej dag! Idag var jag och Ida på procivitas och skuggade och gud vad den skolan verkade bra. Nu vet jag vad jag ska välja som första handsval i alla fall då jag bytat två gånger haha! Idag tänkte jag ta lite bilder som jag sedan tänkt lägga upp men det gör jag efter jag gjort färdigt mitt arbete som ska va inne idag 23.59 ;) Ha det bra så hörs vi senare, puss!

MIN DRÖM

Min dröm är att antigen gå högskolan i USA eller jobba där efter studierna. Jag har sedan långt tillbaka viljat bli "Guvald Junior" haha hur fånigt låter inte det? Men han är verkligen min förebild! Den dära tuffa kriminallaren ;) Är ju intresserad av rättskunskap/juridik och samhälle så det är ju perfekt för mig! Tänk att kanske bli högre än kriminallare, exempelvis åklagare i USA? Hur coolt hade inte det varit? SJUKT! Om jag nu lyckas med det jag drömmer om nu så vill jag göra det omöjliga, stoppa kvinnohandel/människohandel i Thiland! Haha ni kanske märker att jag älskar hemska och farliga saker haha? Okej älska kanske inte är rätt uttryck men jag är sjukt intresserad av sånt! Om man frågar mig vilka filmer jag helst ser så är det just om trafficking eller beck/wallander! Detta är mina drömmar och jag hoppas de är de samma om några år så jag kan fortsätta att sträva efter det!

SVAR PÅ KOMMENTAR

Hej Amanda! Ja du har helt rätt, jag är 15 år och blir 16 detta året. Jag jobbar på ett ställe nära mig, där jag står i kassan osv, hur det går ihop är att jag kännt personen som äger stället rätt länge och jag har passat hans barn osv innan :) Jag gymmar på medley, alltså viken och tolvåker! Hoppas du fick svar på dina frågor! kram

JUST A FEELING

Ni vet den dära känslan du får när dina bästa vänner gör någonting du aldrig kunnat tänka dig att de skulle göra, eller ni kanske inte vet, men tro mig, jag vet. Jag hatar att bråka med människor och speciellt med mina närmaste. Jag försöker oftast undvika konflikter då jag ger mig lätt, vill liksom aldrig något dåligt med mening. Jag tål inte personer med för mycket självrespekt, som tror att de är så sjukt mycket bättre än alla andra och att alla vill ha just de hellre. Vad är det med tjejkompisar som går och snackar med ens ex eller med någon som man pratar med? Såna personer kan seriöst dra åt H. Sedan kommer de bölandes och säger förlåt samtidigt som de innan kommit med något spydigt som "han vill ha mig hellre". Vad tror du killen vill ha av dig mer än din kropp när han inte ens känner dig? INGENTING! Efter att han satt dig och stuckit så kanske du insett att du gjort fel lite föresnt? Tänk på vad ni gör och mot vem!

SKALET JAG PRATADE OM SOM JAG HAR NU


THE HITCHER

Förlåt för en dålig uppdatering men det har varit jätte stressigt! Efter jobb igår kom jag direkt hem och satte mig med mitt no arbete som jag sedan skickade in. Idag var jag uppe redan vid halv tio och sedan klockan tio befann jag mig på gymmet! Sedan följde jag med mamma till malmö för att hämta farmor och även köpa ett nytt skal till min mobil då jag ska byta tillbaka till mitt orginala skal. Det "skalet" jag har nu på min mobil tycker jag är över snyggt men saknar att ha vanliga skal på haha! Ska snart till jobbet å sedan kommer jonna hit ikväll då det blir skräckis och gottis! Vi hörs sen, puss sålänge!

NIONDE FEBRUARI TVÅTUSENTOLV

Jag är trött och irriterad, bra kombination? Nej! Idag gjorde vi nationella som sagt och det gick faktiskt bra och det hoppas jag det gjorde för er andra också. Sen har det inte hänt så mycket mer, har dock gjort mina gymnasieval idag ;) berättar om det imorgon för nu ska jag sova, puss!

DEN ÅTTONDE FEBRUARI TVÅTUSENTOLV

Mår ännu sämre nu än vad jag gjorde innan.. ska hoppa i duschen nu å sedan sätta på en film! Eftersom jag inte pluggat idag som jag hade tänkt så lär det bli ett jäkla massa pluggande imorgn.. Godnatt mina fina läsare!

MY PARENTS AND THEIR SIGNS


NATIONELLA IMORGON MED MITT SJUKLIGA JAG

Tror jag håller på att bli sjuk.. Har ont i halsen, fryser hela tiden å det rinner från näsan ständigt haha usch.. Men imorgon måste jag ändå dra mig till skolan för att göra nationella i hela tre timmar. Har fått mejl om att ni vill att jag ska ha en sånna här "ur min garderob" inlägg å får se hur det blir med det hehe.. Nu ska jag i alla fall plugga innan jag drar till gymmet med andy trots mitt "sjukliga" jag ;) hörs senare, puss!

GODNATT

Ligger i sängen nu å kan ju säga att pluggandet inte gick som väntat haha.. Blev film med familjen istället! Kollade även på top model sverige å Ivana var ju verkligen en av de snyggaste!! Hoppas dock Jamilla tar hem allt eller Jenny å att Sibel åker ut i nästa avsnitt! Vi hörs imorgon, godnatt!

LIL WAYNE FT. BRUNO MARS - VIDEON!!

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL DERAS GRYMMA VIDEO, DOCK GAMMAL LÅT


DEN SJUNDE FEBRUARI TVÅTUSENTOLV

har laddat upp lite bilder nu å nu ska jag fortsätta va social med tanya i skype å sedan sätta på någon film! kvällen lär spenderas med so å no arbetet.. får se om jag drar till skolan imorgon för stack idag efter vi hade gjort nationella eftersom jag har börjat få ont i halsen IGEN.. har typ halsfluss ständigt :( puss sålänge!

SKIDSEMESTER I IDRE


MOBIL BILDER FRÅN IDRE


JAG KANSKE ÄR TILLBAKA?

Gud vad längesen det var jag blogga, funderat på att börja igen fast mina dagar bara består av plugg å skolan haha.. Tänkte ladda upp några bilder i nästa inlägg från vår skidsemester om jag får rätt på bilderna! puss sålänge

RSS 2.0