VÄRLDENS SÄMSTA UPPDATERING

jag vet, uppdateringen är sämst.. lovar att uppdatera mycket imorgon men det är rätt mycket jag inte hinner med tyvärr.. ligger nu i min säng å läser eftersom vi har det i "läxa", låter som jag går i fyran typ haha.. men jag uppdaterar imorgon som sagt, puss!

I CAN SEE IT IN YOUR EYES

min helg har varit väldigt lyckad tycker jag! men den gick riktigt snabbt, som vanligt då :( idag var jag i malmö med tanya och micaela och nu är jag hemma och har precis käkat. ska snart in i duschen och sen sova faktiskt, riktigt trött.. får hoppas på bättre uppdatering mot helgen. puss!

SORRY

uppdaterar imorgon, ska hoppa i duschen nu och sen kolla film! puss

GOOD MORNING SUNSHINES

efter allt trängsel och dansande så blev gårdagen lyckad! maskinen var för jäkla bra precis som mina vänner! sitter hemma nu oh ska börja ta tag i mitt rum som ser ut som ett helvete.. måste beställa nya bilder till min tavla, en annan tavla ska upp mina nya lådor ska upp på väggen och min ena vägg måste målas så blir antaligen att köra ut att köpa färg! hade varit skönt att få ordning på allt nu när skolan börjat.. längtar efter höstkvällarna och vinterkvällarna nu!! massa ljus och mys hihi ;) klicka på bilden så får ni lyssna på vilken låt som spelas i mina högtalare just nu ;)

I KISSED YOUR BROTHER LAST NIGHT

YOUR SISTER - SEAN KINGSTON

I GOT A FEELING, THAT'S TONIGHT GONNA BE A GOOD NIGHT

hemma nu och ska snart hoppa in i duschen! snart kommer även miceala så ska vi fixa oss och tagga satan inför ikväll ;) sen tar vi tåget med brudarna och även några pågar som följer med idag ;) vad gör vi? NU KÖR VI!!!

DAGENS CH1LL LÅT!

you can be my it girl!

FEW STEPS BEHIND YA

sitter och chillar med daniel på vår matte lektion. :) ikväll taggar vi MASKINEN!! gårdagen spenderades i malmö med brudarna på rix fm! uppdaterar senare så kanske ni får någon bild också ? ;)

VI DRAR TILL MALMÖ

igår drog mina underbaringar och hela huset känns tomt :( skolan idag gick fint men segt och efter skolan kom jag hem och tog en dusch och nu sitter jag här och ska snart iväg till malmö med mina fina brudar! vi hörs, loooove

IMORGON ÅKER MINA UNDERBARINGAR


FÖR JÄKLA BRA

igår hade jag faktiskt inte tid och uppdatera men satan vad härlig kväll! dagen spenderades med kusinerna och vid halv fem kom tanya, jonna, micaela och josse hit så blev det musik i högtalarna och fix! runt åtta tog vi bussen in till kävlinge och därefter tåget till malmö där vi spenderade kvällen! både daniel och maggio var bäst!! idag har jag bara varit i skolan sådär halvt sleden eftersom det blev rätt sent igår.. men det gick! kom hem runt tre med andreas sen stack han när min familj och kusiner stack till malmö för att bowla och jag stanna hemma och tog ett över härligt bad och raka benen och sånt.. åååh love sitter och chillar i soffan just nu i min one piece!

VERONICA MAGGIO

nu mina kära vänner så ska jag fortsätta lyssna på veronica maggio samtidigt som jag ska krypa ner under täcket! tänk tre dagars utan sömn, eller ja sammanlagt max fyra timmars sömn på de nätterna, inte förens igår som jag fatta att det var mina smärtstillande som gjorde att jag inte kunde sova hehe, godnatt!

MALMÖ FESTIVALEN

söndag - daniel adams ray 20:00 - 21:00
veronica maggio 22:00 - 23:00
onsdag - eric saade 19:00 - 20:00
september 21:30 - 22:45
torsdag - rix fm final 18:30 - 20:30
chris medina! vet inte tiden ännu
fredag - maskinen 21:30 - 22:30
NI LÄR SE MIG OCH MINA VÄNNER UNDER DESSA DAGARNA GARANTERAT!

KÄÄRLEK TILL TUSEN

tycker mina kusiner är helt underbara och tycker verkligen om att ha de här! igår hände inte så mycket, mådde bara sämre och fanns inte att göra åt saken. dagen idag tillbringades med mina kusiner då själv eftersom att mina föräldrar drog iväg med deras mamma. så barnvakt för en 14 månaders underbaring och två gullungar på 11 vårar! tanya kom och hjälpte mig med den minsta, åååååh ögongodis. sen rullade dagen på. på kvällen tog jag, jonna, miceala och tanya med ungarna till plattan och körde moppe med de, överlyckliga blev de hihi! senare blev det käk och sedan kom josse så har vi chillat i uterummet. imorgon taggar vi maaaalmö för då är det bannemaj VERONICA MAGGIO, KÄRLEK PÅ HÖG NIVÅ! btw? sa jag att min hals blivit mycket bättre nu idag? känns prima!


RÄTT TOMT EFTER ATT NÄSTAN ALLA GÅTT

haha nu lär vi iaf ta upp kameran dirr nästa gång!

FÖR HELA KVÄLLEN VAR VÅR

har aldrig nekat till att jag är den som verkligen suger på att uppdatera och lär nog aldrig neka det heller haha. minns ni vad jag skrev förra fredagen? sååååklart så tänker vi på att vi faktiskt tagit med kameran när folket redan börjat gå. btw, vi hade födelsedags fest för josse och det blev rätt lyckat till slut! så lägger upp bilder i nästa inlägg som kommer när som, blev inte så många som sagt, men bättre det än inget? ;)

MIN UPPDATERING SUGER

håller med rubriken till hundra! ska försöka göra mitt bästa, hör av mig senare för igår kom mina kusiner från polen så ska umgås med de lite sen får vi se var dagen tar en!

IDIOTER PÅ FÖRSTA PLATS

halsont nu sådär innan skolan börjar? självklart! som ni säkert förstått så har jag jätte mycket problem med halsen och ska antagligen operera bort mandlarna. något jag verklingen hatar är sveriges läkare. hur fan kan man gå till en läkare för att få svaret "ja du har rätt stora mandalar och förstår att du har ont, ta ipren" SAY WHAT?! precis som jag inte redan testat det. kan inte sova på nätterna för denna jäkla halsen. sist jag hade "halsfluss" så gav de mig antibiotika och sen hade jag inte ens halsfluss utan halsböld. stör mig på dessa läkare något extremt och de flesta jag träffat borde gå några år till i utbildning för läkare!

IMPA PIMPA PUMPA DUMPA!

satan vad glad jag är idag! :D kom precis ut ur duschen och drar snart iväg med daddy och fixar en sak sen bär det iväg till en kompis. uppdaterar kanske mer sen, tar med mig kameran idag så kommer bilder idag eller imorgon! puuss

B&J, MUSICAA & LJUS - LOOOOVE LAJF


2 MÅNADER & 7 DAGAR - THE END

no comments

GOT 2 LUV U - SEAN PAUL


KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT LYSSNA PÅ LÅTEN!

RSS 2.0