SNART FÖRSTA ADVENT!

plugg, plugg å ännu mer plugg! så har veckorna sett ut i stort sätt å kommer bara bli ännu värre. har precis pluggat å känner mig rätt nöjd. ska ner å duscha nu sen följer jag med andy till vägverket, för idag ska han göra sitt moppeprov! haah längtar tills jag gör mitt.. kanske bokar till nästa vecka? ;) vi får se hehe. jag vet att min uppdatering suger å förvänta er inte en förbättring förens om någon månad! puss!

AUTUMN!


I CAN BECAUSE I WILL


VISSTE DU ATT?

igår tillbringade jag min dag med min moster. först käkade vi sen gjorde hon lite behandligar på mig åhhh lovely!! MEN igår fick jag reda på av min moster som är hudterapet att det jag använder för att rengöra mitt ansikte är acne framkallande för att det finns en massa konstiga syror i den som gör att man i längden får acne. något som jag tycker är riktigt dåligt att de inte säger på apoteket eftersom jag till och med frågade om det var bra att använda för de som inte har acne. dock sker det inte snabbt utan det tar ett tag innan det "utvecklas" till en början ger det jätte bra resultat men vem vill ha acne cirka ett år efter? ville bara dela med mig av detta så ni vet ;) sen drog jag hem till min moster med henne å fick lite kläder, så snällt!! eftersom hon vet att jag älskar ralph lauren så fick jag en skjorta i ralph lauren å även en boomerang kofta å annat smått och gott ;) har faktiskt inget mer att säga haha.. ska försöka uppdatera lite bättre men nu ska jag vara lite social med tanya i telefon å sen ska jag fortsätta titta på one tree hill! puss
den till höger är den jag använde som är acne framkallande och den till vänster fick jag av min goa moster som jag ska börja använda istället!

SHOULD HAVE LOVED YOU, WHILE I HAD THE CHANCE TO

nu säger jag godnatt så hörs vi antaligen imorgon, puss!

YES, I'M SCARED OF LONELY


TAKE CARE OF YOU


THOMAS SABO CHARM


WHAT GOES AROUND COMES BACK AROUND

min uppdatering är sämst å som ni alla säkert har läst så ställde Rihanna in sin konsert i måndags pga av sjukdom?! nu har de även kommit ut med att hon festat dagen innan å var tvuvgen att magpumpas å så vidare haha.. detta var något vi har sett fram emot sen den 29 december 2010 då vi köpte biljetterna! aja både i tisdags å idag har jag å mina underbara vänner legat å kollat på film hela dagarna haha så jäkla skönt!! dock saknar jag min lilla älskling som är uppe i blekinge :( imorgon får vi se vad dagen tar oss å på fredag blir det nog utgång ;)

RSS 2.0