hatar att vara sjuk!

ligger i sängen just nu med musik på hög volym & ljus tända på rummet, riktigt mysigt! ;) väntar på att mammi & daddy ska komma hem, tråkigt och va hemma själv buhu :( förstår inte varför min penicillin inte hjälper.. de senaste två gångerna hjälpte de dirr! & nu har jag lika ont hela tiden.. funderat på att börja plugga på svenska provet som vi har imorgon, men ska ändå inte till skolan då så är det lönt ? hehe nej jag orkar inte :( every time med britney spears spelas just nu i mina högtalare gosh jag somnar snart!

SÄLEN 2011 !


sunshine


31/1

försöker få rätt på headern men det går inte! :( måste ändå fixa en ny header så skiter i det nu så får det va såhär sålänge. ska försöka blogga igen, så kommer börja blogga igen som vanligt när jag blivit frisk ;) tredje gången jag har halsfluss på mindre än två månader and it sucks! :( nu ska jag ner och försöka äta imed jag knappt kan svälja sedan ska jag lägga mig en stund, hör av mig ikväll. ρєαcє!

.

alla lär förr eller senare inse att man aldrig kommer kunna springa ifrån smärtan, för smärtan hinner alltid ikapp dig, alltid.

man lär sig av sina misstag

vet att jag inte bloggat på ett bra tag, men har verkligen inte haft lust eller tid. lagt ner en massa tid på allt, och framför på att jag ska kunna finna mig själv.. okej det kanske låter knas, men har börjat tveka riktigt mycket, så har tänkt en massa, lovade mig själv innan nyår att jag skulle förändra vissa saker och ting men hur ska man kunna förändra något när man inte vet vad man själv vill ? så just nu tänker jag bara låta allt falla på plats, sen när jag har alla pusselbitarna på plats och själv vet vad jag vill och inte vill så ska jag förbättra saker och ting. något jag vet att jag kommer förändra är att försöka finna lyckan, för oftast om man bara lever livet och älskar sig själv så kommer det av sig själv medans när du försöker så funkar det typ aldrig, så ska sluta leta efter lyckan och låta den finna mig istället.. lyckan betyder olika för alla, för vissa är ju lycka att hitta kärleken, för vissa är det att ha tak över huvudet och så vidare.. menar verkligen inte att jag inte är lycklig eller så, för jag har världens bästa familj & vänner och älskar de över allt annat! men vi alla har dåliga stunder och så, och just 2010 har det varit för många såna stunder, de svåra stunderna har inte bara handlat om kärlek.. utan att också att det finns personer som man verkligen saknar som inte finns kvar längre.. och tro mig det gör riktigt ont.. en massa bråk, men oftast lär man sig varje gång något nytt efter ett bråk, och det är det ända positiva med bråk annars hatar jag att bråka och verkligen när man bråkar med någon som står en nära.. men jag har bestämt mig jag ska förändra saker och ting, saker som jag inte känner för att berätta här utan som jag har för mig själv, och jag ska förändra men ska ge mig tid till allt fallt på plats och sen kör jag mitt race för detta året ska bli det fetaste året på länge, inga tvek, och bara låta lyckan komma !

godnatt


.

there is only two times that i wanna be with you..
now and forever.

3/1

förlåt för jag inte bloggat idag men hela dagen har varit helt cp, stack till kävlinge där jag skulle försöka reda ut några saker, gick ju sådär.. sen hämtade mammi mig och så stack vi hem och käka sen kom tanya & jonna och nu har de stuckit. har mkt att tänka på ikväll så hör av mig imorgon puss

one in a million

godmorgon alla bloggläsare, precis käkat frulle & ska snart göra mig i ordning. ska antagligen träffa tanya, jonna, hampus & elias men ja vi får se vart dagen tar mig :) hör av mig ikväll puss


.

det som är så underbart kan så snabbt förvandla sig till något hemskt..



godnatt


bad feeling..

den känslan när han inte orkar svarar på dina sms..
den känslan när allting fuckar sig mellan er..
den känslan när du vet att du inte kan göra något åt saken..
den känslan när du vet att du aldrig mer kommer få känna på hans kropp & kunna kyssa honom..
den känslan när han hittar någon annan..
den känslan när han säger att hans känslor för dig har försvunnit..
det värsta är att man kan inte bara sudda ut sina känslor sen efter
eller få känslor för en annan..


.

you never stop loving someone, you never did or you always will..

första januari 2011

kom hem för två timmar sen & nu ligger jag i sängen med huvudvärk.. hehe. mår rätt kast faktiskt. & en av mina nyårslöften kommer va att sluta vara så snäll mot mina vänner, komma till de när de mår kast eller snacka med de, för nu i efterhand märker man att det inte är många som gör samma sak till en.. för jag finns för de som finns för mig. ska sitta och titta på ung & bortskämd nu och sen uppdaterar jag senare puss

GOTT NYTT ÅR

hej alla, förlåt för jag inte uppdaterade igår men kvällen/natten var sjuk. dagen började med att jag la hemma och bara tog det lungt sen vid fyra körde daddy mig till jonna så gjorde vi oss i ordning och sånt, sen vid åtta stack vi till tanya, där josse oxå var. sen tog vi tåget till dösjebro vid nio tiden. sen stack vi hem till elias med han, hampus, anton & mogge. trevlig kväll tills allt gick överstyr haha.. plus att tåget som skulle gå 23:48 var inställt, så skulle nästa tåg komma 01:09, gjorde de det ? nej.. josse kunde man knappt snacka med, så hon och jonna satt kvar på stationen medans jag & tanya stack hem till hampus, och sen efter en halv timme kom jonna & josse också dit, till slut vid tre tiden hämtade tanyas mamma oss.. & hur det gick hemma hos jonna sen tar jag inte här ;)

RSS 2.0