HJÄRTAT PÅ HÖGVARV, NERVOSITETEN ÖKADE, MEN!

... jag klarade det! ni som inte förstår vad jag menar så tog jag mitt förarprov idag å jag har nog aldrig varit så nervös som jag var idag! åh ja jag vet att min uppdatering varit sämst IGEN men jag har pluggat like hell.. imorgon taggar vi spansk prov å no redovisning! imorgon kanske jag klickar upp en bild på min pärla som jag fick idag? ;) vi hörs imorgon, puss!

HANNAS JULKALENDER

gå in på http://nattstad.se/hannastangberg för ta del av hennes julkalender där hon har tävlingar varje dag om snygga priser! idag kan man vinna ett snyggt skal till sin mobil!

MYSKVÄLL MED LA CHICAS

sitter å kollar på karatefyllan med micki å tanny! uppdaterar antagligen imorgon så puss sålänge!


FRIDAY

sitter å kollar på one tree hill å ska snart ner i duschen. ikväll blir det jobb och sen antagligen bara umgås med mina vänner. hatar verkligen att det regnar ständigt, när kommer snön egentligen? :( uppdaterar kanske senare annars hörs vi imorgon! puss

INSTAGRAM


A CINDERELLA STORY

nu har jag pluggat färdigt för idag å ligger nu i sängen å ska kolla på a cinderella story som går på trean just nu! en riktigt bra och sevärd film! lär somna till filmen så sweet dreams!


VINTERKÄNSLA UTAN SNÖ


FÖRSTA DECEMBER

det är helt sjukt så snabbt tiden går, snart är det redan andra advent, alltså är det snart jullov å julafton! å inte bara det utan även nyår börjar närma sig. veckan har gått riktigt snabbt å jag har bokat mitt förarprov till nästa vecka så nu är det en massa plugg som gäller, ovanligt? ;) tänkte täda ljus på rummet nu å sätta på lugn musik samtidigt som jag ska plugga lite. Måste bland annat göra färdigt lite svenska uppfigter å min spansk läxa! om jag har tur så hinner jag uppdatera imorgon och btw missa inte julkalendern!

DESSA FINNS ABSOLUT MED PÅ MIN ÖNSKELISTA!

JEFFREY CAMPBELL LITA SPIKE V.S JEFFREY CAMPBELL EVEREST


RSS 2.0