bloggpaus

slutade halv två idag, tog tåget två in till malmö och stack till min moster. gjorde behandling, sen stack jag och moster och käka, mysigt. saknat henne riktigt mycket och skönt att snacka med någon som verkligen förstår. har verkligen fått sjukt mycket att tänka på efter denna dagen, vilka steg jag ska ta, hur jag ska ta de.. för jag vet att min moster har rätt i allt hon säger men har bara inte velat se den hela sanningen. vet svårt att förklara, men just nu har jag bestämt mig till att ta en bloggpaus, känner inte alls någon lust till all blogga och inte kul med såna här tråkiga inlägg. börjar igen när jag känner för det, men nu ska jag lägga mig i sängen & lyssna på musik, många tankar som flygger runt i huvudet på mig just nu så ska bli skönt. vi hörs inom kort, ciao.
bilder sen i lördags på amelia och lillasyster.


20/9

sitter i skolan och uppdaterar för de senaste dagarna. när jag kommer hem ikväll så ska jag lägga in lite bilder från helgen. efter skolan ska jag hem till andreas, så vet inte när bilderna kommer upp. ciao

random bild


19/9

trodde jag skulle få ligga i sängen och titta på någon film för att erica och sofie skulle inte komma förens vid fyra då vi skulle åka och handla till discot vi ska ha för småbarnen på skolan men nej , erica kommer helt random vid tolv tiden -.- sen kom sofie så stack vi och handla i lund med mammi. vid sex tiden stack jag hem till alex, & vid nio var jag hemma igen. duschade och titta på film sen somna jag.

18/9

stack till malmö och träffa sara, katta, karolina, paulina & aga. vid fem stack jag med mammi, daddy och lillasyster till trelleborg till mormor. där käka vi och sånt med en massa folk & så kom även min mkt saknade kusin :D så vi stack ut och träffade lite folk. var hemma igen vid tolv tiden.

17/9

efter jag kom hem efter skolan kom alex hem till mig så stack vi hem till honom. vid sju stack jag till johanna där jag spenderade hela kvällen med frida, sandra & johanna.

sitter i skolan -.-

sitter i skolan, just nu har vi rast och klockan ett har vi kemi prov eller typ läxförhör. vi slutar två idag, så efter skolan ska jag sticka hem tror jag sen ikväll ska jag träffa johanna och sandra :) vi hörs senare, ciao !



16/9

dagen i skolan gick sjukt snabbt, började klockan fem över nio och slutade halv två. träffade tanya och hasne efter skolan sen stack jag hem. satte mig vid datan och sen stack jag hem till alex. sen när jag kom hem hoppa jag in i duschen och sen i sängen.

GRATTIS JOHAN !



MALMÖ !

efter skolan drog jag och träffa tanya, robin & bädges. va hemma igen vid fem tiden, har inte gjort något speciellt. sitter och tittar på idol och stör mig på att vi inte har kanal sport + eller vad det nu heter, men helt klart så ska malmö vinna ikväll ! ska gå och lägga mig efter idol faktiskt, är jätte trött, så vi hörs imorgon. sweet dreams. CIAO!

sweet dreams

efter skolan stack jag & erica hem till andreas. sen stack erica & sen nu så är jag och andreas hemma hos mig och tittar på idol, sen efter idol ska han hem och då ska jag sova, riktigt trött! så vi hörs imorgon , ciao !


8A

flippbilder, :)





sitter i skolan

tjabba, sitter i skolan och har precis tagit skolfoto, snart ska jag och erica ner och ta foto på sjuorna, trevlans ;) de har dock särrat både facebook och bilddagboken HAHA, drygt.se så såhär kul har jag & erica nu :) kommer fler inlägg senare, ciao :)



vintern är mysig

gullligt :$



13/9

det regna idag när jag skulle sticka till skolan, ahh sånt sucks. vi fick våra datorer idag, äntligen ! efter skolan tog jag och erica tåget in till lund och så stack vi till nova. sen kom mammi och hämtade oss, hittade verkligen typ ingenting. helt sledna idag. men imorgon så kommer nog en massa inlägg ;) nu ska jag ner och duscha ciao

sån fail bild :)



sleden.se

vaknade vid jonna idag, verkligen helt sega idag. la och titta på hannah montana the movie HIHI. sen har vi segat i sängen resten av dagen, riktigt härligt faktiskt, har otroligt ont i mitt huvud *SADFACE* nu ska jag snart gå ner och käka pancakes mMm, idag ska jag lägga mig tidigt så jag får sova ut, imorgon börjar vi klockan nio så det är rätt chill. vi hörs imorgon & jag ska börja uppdatera mer inom kort ! CIAO !




11/8

vid ett stack jag till malmö där jag träffa paulina, karolina & katta. kyrkan och sånt mög sen. vid fem var jag hemma igen & då kom alex och fixa med en sak på datan. efter en stund kom tanya, jonna & josse. vi låna film & så träffa vi gustav och jon sen stack jag och jonna hem till mig och käka. vid halv tio kom lucas, johan & gabbe så vi stack in till kävlinge & träffa en massa folk där. när jag och jonna kom hem titta vi på en skräck film nere i källaren, riktigt läskigt. efter filmen kom johan in & då satte vi på nästa film, han var här till tre tiden ungefär sen gick vi och la oss, så såg min dag ut igår ? :)


DAGS FÖR IDOL !

helt seg dag faktiskt, efter skolan följde jag med erica till stationen och vänta med henne där ett tag, sen drog jag hem till markus. efter ett tag kom även tanya och jonna hem till makee. kom hem vid fem tiden och var tvungen att städa rummet så nu är det riktigt rent ! hoppas det håller resten av veckan nu ska jag titta på idol som äntligen börjat igen *HAPPYFACE* sen ska jag duscha & så. vi hörs imorgon CIAO !




6/9

har ännu inte fått våra datorer ! -.-
skolan idag, börja klockan nio så det var helt chill faktiskt, allt gick ändå rätt snabbt. efter skolan stack jag & erica hem till mig sen träffa vi joel en stund. vid sex stack erica & jag stack till alex. kom hem för typ en timme sen och nu har jag inte gjort mycket utan att snacka i telefon och så. nu ska jag snart bada eller duscha, helt sledden idag faktiskt. förlåt för inga bilder kommer upp men jaa... vi hörs imorogn & förhoppningsvis kommer det ngn bild, CIAO !

5/9

vaknade runt elva & sen stack jag hem till alex. vid fyra drog jag vidare till
kävlinge där jag träffa tanya & jonna och lite folk. stack sen hemåt & träffa alex
och hans kompis en stund. sen när man kom hem fick man sticka ut igen och träffa erika. så såg min dag ut typ igår ?

4/9

tog tåget till malmö vid två idag, så stack vi in till min mosters salong där jonna & tanya tog ett hål till i örat. gick runt lite på stan och så. vid sex var vi hos mig & så beställde vi käk & sen kom alex och jim. gjorde inget speciellt, senare stack vi hem till alex & sen skulle de iväg så vi gick och träffa gabbe och lucas. & vid elva åkte jonna och tanya hem och så kom mina päron hem. är jääätte trött, så vi hörs imorgn puss

fredag fredag fredag ! :-)

sitter hemma och tanya & jonna har precis stuckit.
dagen idag i skolan gick rätt snabbt faktiskt. efter skolan stack
jag hem till tanya sen möte vi jonna & så vidare hem till mig :)
vi har faktiskt inte gjort ngt speciellt, träffat lite folk här och där.
& sen nu när vi var ute och hoppa på studsemattan så gav jonna
mig studsen så jag flyger sjukt högt och sen ner på jonna hahah, &
hon skyddar sig såklart med sina händer så wips revs det bort en skin
bit från ansiktet, *SADFACE*
nu ska jag snart sova för imorgon ska jag upp tidigt för att ta tåget med
jonna & tanya till malmö imorgon, vi hörs imorgon CIAO !

random bild men jag saknar min frida :(


RSS 2.0